ยุคการเปลี่ยนแปลงของโลกกับความท้าทายในการพัฒนาเด็กปฐมวัย
The Age of Change and Challenges in Childhood Development
รุ่งทิวา แย้มรุ่ง กิตติชัย สุธาสิโนบล พัฒน์นรี จันทราภิรมย์ 1- 13
พฤติกรรมการแต่งกายของนักศึกษามหาวิทยาลัยราชภัฏชัยภูมิที่ศึกษาในรายวิชาบุคลิกภาพและการ ปรับตัว
Dressing Behaviors of Chaiyaphum Rajabhat University Students in Personality and Adjustment
กาญจนา สุขบัว และทศพร พีสะระ 14 – 28
Correspondence Analysis of Year of Study, Extra – Curricular Activities; the English Skills Development for Food Service Industry’s Student Program in Faculty of Home Economics Technology Rajamangala University of Technology Phra nakhon
ณนนท์ แดงสังวาลย์ ธนดล สมุทรสกุลเจริญ ก่อเกียรติ์ หิรัญกุล ศันสนีย์ ทิมทอง อินท์ธีมา หิรัญอัครวงศ์ 29 – 43
Knowledge and Consumption Behavior of Fast Food in the Situation of COVID-19 of Undergraduate Students, Department of Home Economics, Faculty of Education, Ramkhamhaeng University
วรงค์ ภู่ระหงษ์ 44 – 57
ภูมิปัญญาอาหารท้องถิ่นจังหวัดชัยนาท: การพัฒนาสํารับชัยนาท
Local Food Wisdom of Chai Nat Province: Development of Samrub Chai Nat
ธนวิทย์ ลายิ้ม จริยา บุรพกุศลศรี สุรีย์รัตน์ เอมพรหม ศศธร สิงขรอาจ ภัทรภร ภควีระชาติ ธณัฐพล เวียงสิมมา และอม ลณัฐ ค้ายาดี 58 – 73
Product Development of Robes and Women’s Accessories from Woven Fabrics Waste of Sewing Enterprises and Arts and Crafts from Cloth of Khao Kaeo Si Somboon Subdistrict, Thung Saliam District, Sukhothai Province
มัลลิกา จงจิตต์ กฤตพร ชูเส้ง 74 – 85
การพัฒนากระดาษฟางข้าวสําหรับใช้เป็นบรรจุภัณฑ์รักษ์โลก
Development of Rice straw Paper for use as Environmentally Friendly Packaging
วารีสืบวงษ์ ศุภณัฏฐ์บุญให้ ชนากานต์ม่วงทองใบดร.รัฐชมภูพาน 85-94