The promotion of healthy food menus and herbal items based on local intelligence in Khon San Sub-district, Khon San District, Chaiyaphum Province
กาญจนา สุขบัว, ธัญรัศม์ ภุชงค์ชัย และอัญนวียา ภัชร์จรินท์ญา 1-16
“Future Skill” ทักษะแห่งอนาคต: พัฒนาคุณภาพผู้เรียนหลังยุคโควิด
“Future Skill” for Quality Education Post-COVID EAR: Developing Learner’s Quality
ณิชชยาวรรณ พันธ์ศุภะ, กิตติชัย สุธาสิโนบล 17-33
Buddhist Learning in Thai Corporate Training
คมสัน เตชะไมตรีจิตต์, รองศาสตราจารย์ ดร.กิตติชัย สุธาสิโนบล 34-47
การพัฒนากระดาษกระจูดจากเศษวัสดุเหลือใช้ในงานจักสาน
Development of Bulrush Reed Paper use in Basketry Waste Materials
อภิสิทธิ์ หลังโส๊ะ, นพดล โพชกำเนิด, สุปราณี วุ่นศรี, นันทิพย์ หาสิน 48-59
ผลการศึกษาประสิทธิภาพของสื่อนิทานแอนิเมชันสามมิติเพื่อการบริโภคอาหารของเด็กปฐมวัย
The results of the study on the effectiveness of three-dimensional animation as a media for promoting food consumption among preschool children
วราภรณ์ ตรีมงคล, ประดิษฐา ภาษาประเทศ, อรพินท์ สุขยศ, กิตติมา บุญยศ, พรศิริ แสนตุ้ม,พัฒน์นรี จันทราภิรมย์ 60-73
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำพริกหัวปลีกรอบ
Development of Thai Style Spicy Crispy Banana Blossom Chili Dip
เสาวนีย์ ลาดน้อย, กัลยา สร้อยสิงห์, เสริมศักดิ์ เคลือบทอง 74-89
ศึกษาลักษณะและสมบัติทางกายภาพของผ้าที่เหมาะสมสำหรับการออกแบบหมวกทารก
Study Characteristics and Physical Properties of Suitable Fabrics for Newborns Headgear Designing
ชนัญชิดา ณะสม, สาคร ชลสาคร และ ศุภนิชา ศรีวรเดชไพศาล 90-107