การพัฒนาวัสดุเหลือทิ้งทางการเกษตรจากเส้นใยลูกตาลสุกสู่ผลิตภัณฑ์พวงกุญแจเรซิ่นของกลุ่มโหนดศิลป์
Development of Agricultural Waste Materials from Ripe Palmyra Palm Fibers
To Notsin Group’s Resin Keychain Products
นันทิพย์ หาสิน นพดล โพชกำเหนิด สมิหลา คีรีศรี
Design of Clothing from Study of Streetwear Subculture in 80’s by Technical Surface Structure from Remnant Denim
ณัฐพร ยิ่งยงวัฒนกุล, กฤษณา คงเลิศยศ, พรรณษา บุบผาสุข
Developing Products from Indigo-Dyed Fabric Using the Kram Product Model together with Advanced Systematic Thinking Processes to Promote Skills of Mathayom 4 Students
ปัญจพร แสนภูวา
การใช้ประโยชน์จากอะโวคาโดเป็นสารทดแทนไขมันในผลิตภัณฑ์ไส้คัสตาร์ดชาไทยเพื่อสุขภาพ
Utilization of Avocado as a Fat Replacer in Healthy Thai Tea Custard Filling
อัจฉรา ดลวิทยาคุณ ศิรประภา คำกลม มนัญชยา เม้าพิมพ์พา และบงกช รัตนภูมิ
Factors in deciding to use food delivery application services for small entrepreneurs: Case study of Wang Lang Market, Bangkok Noi District
ณิชกานต์ กลับดี, เขม อภิภัทรวโรดม
การพัฒนาผลิตภัณฑ์แยมตาลโตนดลดพลังงาน
Development of Energy-Reducing Palmyra (Borassus flabellifer L.) Jam
วรธร ป้อมเย็น, จิราภัทร โอทอง, สุธิดา กิจจาวรเสถียร, วรลักษณ์ ป้อมน้อย, ลัดดาวัลย์ กลิ่นมาลัย
การพัฒนาผลิตภัณฑ์ไส้กรอกรสกะเพราเสริมเห็ดหูหนูเผือก
Development of holy basil flavor-sausage product enhanced with white jelly mushroom
เชาวลิต อุปฐาก, เจตนิพัทธ์ บุณยสวัสดิ์, ปรัศนีย์ ทับใบแย้ม, เปรมระพี อุยมาวีรหิรัญ, สุมภา เทิดขวัญชัย, วรลักษณ์ ป้อมน้อย, สุธิดา กิจจาวรเสถียร, ศิวกร ตลับนาค, จักรกฤษณ์ ทองคำ, วรธร ป้อมเย็น
ผลของการใช้เมล็ดขนุนป่นทดแทนอัลมอนด์ป่นต่อคุณลักษณะทางประสาทสัมผัสขนมมาการอง
Effect of Replacing Almonds Powder with Jackfruit Seeds Powder onthe Sensory Characteristics of Macarons
วรลักษณ์ ป้อมน้อย, วรธร ป้อมเย็น, ภูดินันท์ สงอาจินต์, สาธิตา บุญชัย, ลัดดาวัลย์ กลิ่นมาลัย
การพัฒนาผลิตภัณฑ์น้ำส้มโอเข้มข้นเสริมใยอาหารจากเปลือกส้มโอ
The Development of Concentrated Pummelo Juice (Citrus maxima (Burm.f.) Merr.)
จิราภัทร โอทอง, วรลักษณ์ ป้อมน้อย, ลัดดาวัลย์ กลิ่นมาลัย, สุธิดา กิจจาวรเสถียร, วรธร ป้อมเย็น
ผลของการเติมผักไชยาผง (Cnidoscolus chayamansa) ต่อคุณภาพของบะหมี่
Effect of Chaya Powder (Cnidoscolus Chayamansa) Addition on Quality of Noodles
จตุพล กิจทวี, นริศรา อู่ไทย, นพมาศ พูลเจริญศิลป์, นัฐนันท์ ทวีรัตน์ธนนท์, รชรัตน์ แย้มพวง, สุนทร สอนกิจดี, ศศิรักษ์ คลังวิจิตร
การพัฒนาขนมเกลือจากแป้งข้าวไรซ์เบอร์รี่
Development of Khanom Kleua Dessert from Riceberry Flour
เปรมระพี อุยมาวีรหิรัญ, คณารัตน์ นิยมญาติ, อินทร เกตุแก้ว, น้อมจิตต์ สุธีบุตร
การสร้างตราสินค้าบนบรรจุภัณฑ์อาหารท้องถิ่นเมืองพัทยา จังหวัดชลบุรี
Branding on Local Food Packaging in Pattaya, Chonburi Province
นุจิรา รัศมีไพบูลย์, สุวรรณา พิชัยยงค์วงศ์ดี, ปรมะ รอดม่วง, ทศพร ธีรวงศ์กาญจนา, ปิยพร ผุยปุ้ย เสาวรัติธาดา
การบริหารจัดการตราสินค้าแฟชั่นและไลฟ์สไตล์เชิงนโยบายเศรษฐกิจสีเขียวและการสร้างสรรค์สินค้าต้นแบบ
Management of Fashion and Lifestyle Branding and Business Policy Green and Creative Product Prototype.
ณัฏฐวรวีร์ มานพพงษ์, ธีร์ โคตรถา, นพชัย ฟองอิสสระ
ปัญหาและข้อเสนอแนะในการจัดการเรียนการสอนภาษาจีนระดับมัธยมศึกษาในประเทศไทย
Problems and Suggestions for the Teaching Chinese Language at the Mattayomsuksa Level in Thailand
รุ่งทิวา แย้มรุ่ง, กิตติชัย สุธาสิโนบล, XU JIA